skip to main content
Show Results with:

9 results  for Everything in this catalogue

Result Number Material Type Add to My Shelf Action Record Details and Options
1
Jeta ime ... : [23 interviewees] ; intervistë me Blendi Fevziu ; Redaktor: Besa Vila, Nexhat Myftiu.
Material Type:
Book
Add to My workspace

Jeta ime ... : [23 interviewees] ; intervistë me Blendi Fevziu ; Redaktor: Besa Vila, Nexhat Myftiu.

Blendi Fevziu, 1969- interviewer.

Tiranë : UET Press, 2014.

Check library holdings

2
100 vjet (1912-2012) : Ismail Qemali, Princ Vidi, Ahmet Zogu, Enver Hoxha, Ramiz Alia, Sali Berisha, Fatos Nano, të gjithe bashkë në një libër! një ekskursion në politikën e shtetit shqiptar nga 1912 deri më sot! / Blendi Fevziu.
Material Type:
Book
Add to My workspace
3
Pushteti : magija, makthet dhe fundi i tij / Blendi Fevziu.
Material Type:
Book
Add to My workspace

Pushteti : magija, makthet dhe fundi i tij / Blendi Fevziu.

Blendi Fevziu, 1969- author.

Tiranë : MAPO editions, 2016.

Check library holdings

4
Material Type:
Book
Add to My workspace

Gjysma tjetër e botës / Blendi Fevziu.

Blendi Fevziu, 1969- author.

Tiranë : Grupimi Brezi 22, 1996.

Check library holdings

5
Material Type:
Book
Add to My workspace

Piedestale pa statuja : më tepër se reportazh, më pak se ese / Blendi Fevziu.

Blendi Fevziu, 1969- author.

Tiranë : Grupimi Brezi 22, 1993.

Check library holdings

6
Material Type:
Book
Add to My workspace

Histori e shtypit shqiptar, 1848-1996 / Blendi Fevziu.

Blendi Fevziu, 1969-

Tiranë : Shtëpia Botuese "Marin Barleti", 1996.

Check library holdings

7
Enver Hoxha : the iron fist of Albania / Blendi Fevziu ; edited and introduced by Robert Elsie ; translated by Majlinda Nishku.
Material Type:
Book
Add to My workspace

Enver Hoxha : the iron fist of Albania / Blendi Fevziu ; edited and introduced by Robert Elsie ; translated by Majlinda Nishku.

Blendi Fevziu, 1969- author.

London : I.B. Tauris, 2016.

Online access

2 related resources
8
Ahmet Zogu : presidenti që u bë mbret / Blendi Fevziu.
Material Type:
Book
Add to My workspace

Ahmet Zogu : presidenti që u bë mbret / Blendi Fevziu.

Blendi Fevziu, 1969- author.

Tiranë : UET Press, 2014.

Check library holdings

9
Enver Hoxha : e para biografi e bazuar në dokumente të arkivit personal dhe në rrëfimet e atyre që e njohën / Blendi Fevziu.
Material Type:
Book
Add to My workspace

Enver Hoxha : e para biografi e bazuar në dokumente të arkivit personal dhe në rrëfimet e atyre që e njohën / Blendi Fevziu.

Blendi Fevziu, 1969-

Tiranë : UET Press, 2011.

Check library holdings

9 results  for Everything in this catalogue

Refine Search Results

Try a new search

Ignore my search and look for everything

by this Author/Contributor:

  1. Fevziu, Blendi, 1969-
  2. Hodgson, John, 1951-
  3. Nishku, Majlinda
  4. Elsie, Robert, 1950-2017

Searching Remote Databases, Please Wait