skip to main content
Show Results with:

Results 1 - 10 of 11  for Everything in this catalogue

results 1 2 next page
Refined by: language: Albanian remove subject: Albania remove
Result Number Material Type Add to My Shelf Action Record Details and Options
1
Ahmet Zogu : politikan apo ushtarak?-- / Novruz Zejnati.
Material Type:
Book
Add to My workspace

Ahmet Zogu : politikan apo ushtarak?-- / Novruz Zejnati.

Novruz Qamil Zejnati, 1941-

[Albania] : Reklama, [2011?].

Check library holdings

2
Ahmet Zogu : presidenti që u bë mbret / Blendi Fevziu.
Material Type:
Book
Add to My workspace

Ahmet Zogu : presidenti që u bë mbret / Blendi Fevziu.

Blendi Fevziu, 1969- author.

Tiranë : UET Press, 2014.

Check library holdings

3
Ahmet Zogu : vështrim historik / Prof. Dr. Kristo Frashëri, Anëtar i Akademisë së Shkencave të Shqipërisë.
Material Type:
Book
Add to My workspace

Ahmet Zogu : vështrim historik / Prof. Dr. Kristo Frashëri, Anëtar i Akademisë së Shkencave të Shqipërisë.

Kristo Frashëri, author.

Tiranë : Botime "M&B", 2014.

Check library holdings

4
Dinastitë iliro-shqiptare me famë botërore : (prej djalit të akilit tek familja e Ahmet Zogut) / Nikollë Loka.
Material Type:
Book
Add to My workspace

Dinastitë iliro-shqiptare me famë botërore : (prej djalit të akilit tek familja e Ahmet Zogut) / Nikollë Loka.

Nikollë Loka

Tiranë : Mirdita, 2005.

Check library holdings

5
Mbi të ashtuquajturën "Një histori e jetuar" të Çatin Saraçit / Tanush Frashëri.
Material Type:
Book
Add to My workspace

Mbi të ashtuquajturën "Një histori e jetuar" të Çatin Saraçit / Tanush Frashëri.

Tanush Frashëri, author.

Tiranë : Onufri, 2013.

Check library holdings

6
Një mbret në Shqipëri : roman / Jean-Luc Tourenne ; përktheu nga frëngjishtja, Dashnor Kokonozi.
Material Type:
Book
Add to My workspace

Një mbret në Shqipëri : roman / Jean-Luc Tourenne ; përktheu nga frëngjishtja, Dashnor Kokonozi.

Jean-Luc Tourenne, 1966-

Tiranë : Shtëpia Botuese Uegen, 2012.

Check library holdings

7
Monarkia shqiptare, 1928-1939 : përmbledhje studimesh / [përgatitja për botim dhe redaktimi shkencor Marenglen Verli, Beqir Meta].
Material Type:
Book
Add to My workspace

Monarkia shqiptare, 1928-1939 : përmbledhje studimesh / [përgatitja për botim dhe redaktimi shkencor Marenglen Verli, Beqir Meta].

Tiranë : Botimet Toena, 2011.

Check library holdings

8
Qëndresa e 7 prillit 1939 vepër e Shtetit Kombëtar Shqiptar të Mbretit Zogu I : studime / Bajram Xhafa.
Material Type:
Book
Add to My workspace

Qëndresa e 7 prillit 1939 vepër e Shtetit Kombëtar Shqiptar të Mbretit Zogu I : studime / Bajram Xhafa.

Bajram Xhafa

Shkoder : Camaj-Pipa, 2007.

Check library holdings

9
Shkurorëzimi i Mbretit Zog në mërgim / Arben Puto.
Material Type:
Book
Add to My workspace

Shkurorëzimi i Mbretit Zog në mërgim / Arben Puto.

Arben Puto, author.

Tiranë : Botimet Toena, 2012.

Check library holdings

10
Si u bë mbret i shqiperisë Ahmet Zogu : kujtime historike, 1918-1940 / Camillo Libardi ; përktheu nga gjuha italiane Valbona Jakova Gurra.
Material Type:
Book
Add to My workspace

Si u bë mbret i shqiperisë Ahmet Zogu : kujtime historike, 1918-1940 / Camillo Libardi ; përktheu nga gjuha italiane Valbona Jakova Gurra.

Camillo Libardi, author.

Tiranë : Naimi, 2012.

Check library holdings

Results 1 - 10 of 11  for Everything in this catalogue

results 1 2 next page

Refine Search Results

Searching Remote Databases, Please Wait