skip to main content
Show Results with:

Results 1 - 10 of 35  for Everything in this catalogue

results 1 2 3 4 next page
Refined by: language: Albanian remove
Result Number Material Type Add to My Shelf Action Record Details and Options
1
Kryeministrat dhe ministrat e shtetit shqiptar në 100 vjet : anëtarët e Këshillit të Ministrave në vitet 1912 - 2012, jetëshkrimet e tyre dhe veprimtaria e ekzekutivit shqiptar / Kastriot Dervishi.
Material Type:
Book
Add to My workspace

Kryeministrat dhe ministrat e shtetit shqiptar në 100 vjet : anëtarët e Këshillit të Ministrave në vitet 1912 - 2012, jetëshkrimet e tyre dhe veprimtaria e ekzekutivit shqiptar / Kastriot Dervishi.

Kastriot Dervishi, 1972- author.

Tiranë : Shtëpia Botuese 55, 2012.

Check library holdings

2
Material Type:
Book
Add to My workspace

Intervista me Ali Pashë Tepelenën / Peter O. Bronsted ; përktheu Artur Lazebeu.

P. O Brøndsted, (Peter Oluf), 1780-1842.

[Tiranë] : "Onufri", 2003?

Check library holdings

3
Material Type:
Book
Add to My workspace

Abdyl Frashëri, 1839-1892 / Kristo Frashëri.

Kristo Frashëri

Tiranë : Shtëpia Botuese "8 Nentori", 1984.

Check library holdings

4
Material Type:
Book
Add to My workspace

Komandant, na dogji malli : kujtime / Shefqet Peçi.

Shefqet Peçi

Tiranë : Shtëpia Botuese "8 Nëntori", 1986.

Check library holdings

5
Material Type:
Book
Add to My workspace

Vepra / Luigj Gurakuqi.

Luigj Gurakuqi, 1879-1925.

Prishtinë : Rilindja, 1988.

Check library holdings

6
Material Type:
Book
Add to My workspace

Faik Konica : jam unë / Sabri Hamiti.

Sabri Hamiti, author.

Prishtinë : Rilindja, 1991.

Check library holdings

7
Material Type:
Book
Add to My workspace

Kujtime / Ismail Qemal Vlora ; përktheu nga Anglishtja Reshad Agaj.

Ismail Kemal Bey, 1844-1919.

[Toronto : Harmony printing Ltd., c200u?].

Check library holdings

4 related resources
8
Letra të panjohura të Fan Nolit : 1906-1913 / përgatiti Shpëtim Sala.
Material Type:
Book
Add to My workspace

Letra të panjohura të Fan Nolit : 1906-1913 / përgatiti Shpëtim Sala.

Fan Stylian Noli, 1882-1965.

Shkodër : Botime Françeskane, 2008.

Check library holdings

9
Fanoliana : risi dokumentare, kujtime e studime për F. Nolin / Nasho Jorgaqi.
Material Type:
Book
Add to My workspace

Fanoliana : risi dokumentare, kujtime e studime për F. Nolin / Nasho Jorgaqi.

Nasho V. Jorgaqi, author.

Tiranë : Botime Toena, 2000.

Check library holdings

10
Abedin Dino : monografi / Ahmet Mehmeti.
Material Type:
Book
Add to My workspace

Abedin Dino : monografi / Ahmet Mehmeti.

Ahmet Mehmeti

Tiranë : Onufri, c1998.

Check library holdings

Results 1 - 10 of 35  for Everything in this catalogue

results 1 2 3 4 next page

Refine Search Results

Creation date 

From To
  1. Before1986  (5)
  2. 1986To1996  (5)
  3. 1997To2001  (5)
  4. 2002To2005  (7)
  5. After 2005  (14)
  6. Refine further open sub menu

Searching Remote Databases, Please Wait