skip to main content
Show Results with:

Results 1 - 10 of 92  for Everything in this catalogue

results 1 2 3 4 5 next page
Refined by: language: Albanian remove
Result Number Material Type Add to My Shelf Action Record Details and Options
1
Material Type:
Book
Add to My workspace

Nga folklori ynë / Anton Çetta.

Prishtinë : Rilindja, 1983-

Check library holdings

2
Material Type:
Book
Add to My workspace

Përralla / [përgatitur nga Anton C̡etta].

Prishtinë : Instituti Albanologjik i Prishtinës, 1979-1982.

Check library holdings

3
Material Type:
Book
Add to My workspace

Kultura dhe shoqëria / Ismail Bajra.

Ismail Bajra

Prishtinë : Rilindja, 1976.

Check library holdings

4
Material Type:
Book
Add to My workspace

Pronësia-origjina dhe zhvillimi : studim komparativ.

Ejup Statovci

Prishtinë : Enti i teksteve dhe i mjeteve mësimore i Krahinës Socialiste Autonome të Kosovës, 1983.

Check library holdings

5
Material Type:
Book
Add to My workspace

Kritikë historiografike / Ali Hadri.

Ali Hadri

Shkup : Nova Makedonija, 1973-

Check library holdings

6
Material Type:
Book
Add to My workspace

Marrëdhëniet pronësore juridike në sendet e paluajtshme në KSA të Kosovës.

Ejup Statovci

Prishtinë : Enti i teksteve dhe i mjeteve mësımove i krahinës Socialiste Autonome të Kosovës, 1977.

Check library holdings

7
Material Type:
Book
Add to My workspace

Reportazhë dhe artikuj të zgjedhun mbi jeten e pakicavet to̕na / [Redaktuem nga Myrteza R. Peza].

Shkup : Botim ilidhjes të shoqnivet kulturo-artistike të Magedon, 1950.

Check library holdings

8
Material Type:
Book
Add to My workspace

Qyetet e Kosovës : studim urbanologjik / Qazim Lleshi.

Qazim Lleshi

Prishtinë : Universiteti i Prishtinës, Fakulteti i Shkencave të Natyrës, 1977.

Check library holdings

9
Material Type:
Book
Add to My workspace

Fshati i Kosovës : kontribut për studimin sociologjiko-demografik të evolucionit rural.

Hivzi Islami

Prishtinë : Rilindja, 1985.

Check library holdings

10
Material Type:
Book
Add to My workspace

Genocidi serb ndaj shqiptarëve në viset e tyre etnike në Jugosllavi 1941-1967 / Harrilla Kola.

Harrilla Kola, 1929-

Tiranë : "Elton", 2000.

Check library holdings

Results 1 - 10 of 92  for Everything in this catalogue

results 1 2 3 4 5 next page

Refine Search Results

Refine my results

Access Options 

 1. Request to Reading Room  (86)
 2. Purchase a copy  (84)
 3. Refine further open sub menu

Material type 

 1. Books  (88)
 2. Maps  (3)
 3. Journals  (1)
 4. Refine further open sub menu

Creation date 

From To
 1. Before1975  (10)
 2. 1975To1982  (26)
 3. 1983To1994  (18)
 4. 1995To2006  (16)
 5. After 2006  (22)
 6. Refine further open sub menu

Try a new search

Ignore my search and look for everything

by this Author/Contributor:

 1. Statovci, Ejup.
 2. Bajrami, Hakif
 3. Pushkolli, Fehmi.
 4. Lita, Qerim
 5. Keçmezi-Basha, Sabile, 1954-

Searching Remote Databases, Please Wait