skip to main content
Show Results with:

Monarkia shqiptare, 1928-1939 : përmbledhje studimesh / [përgatitja për botim dhe redaktimi shkencor Marenglen Verli, Beqir Meta].

Tiranë : Botimet Toena, 2011.

Check library holdings

Searching Remote Databases, Please Wait