skip to main content
Show Results with:

Fjalor i termave të planifikimit, shqip-frengjisht-rusisht / [redaktorë Hëna Pasho, Teodor Kareco, Jani Miho].

Tiranë : Akademia e Shkencave e RPS të Shqipërisë, Instituti i Gjuhësisë dhe i Letërsisë, Sektori i Terminologjisë dhe i Kulturës së Gjuhës, 1989.

Check library holdings

Searching Remote Databases, Please Wait